OVER CANDLE PARTY


Hi! Wat leuk dat je hier aan het rondkijken bent! Ik ben Kyra, 25 jaar en ben eind 2020  voor mijzelf begonnen als allround creative met o.a. deze webshop!

De meeste mensen die mij kennen weten dat ik altijd al een creatieveling ben geweest, of het nou op interieur, textiel, culinair, artistiek of grafisch gebied is. Het heeft mij altijd gekriebeld om voor mijzelf te beginnen en een eigen website te bouwen en zodoende heb ik eind 2020 naast mijn werk als interieurontwerper, de stoute schoenen aangetrokken en ben ik een eigen webshop gestart in kaarsen en andere woonaccessoires. Nét de items waar ik blij van word!

“Het zijn erg mooie kaarsen, goede kwaliteit en een zeer frisse kleur. De manier van verzending verdient ook een pluim! Goed en gezellig ingepakt met een leuk persoonlijke kaartje. Leuk om cadeau te geven.” – Mieklotte (afnemer)

Waarom een webshop met kaarsen? Mijn ultieme moment van ontspanning, is om na een drukke dag ‘s avonds bij thuiskomst, mijn chillbroek aan te trekken en de kaarsjes aan te steken. Het lichte geknetter van de kaarsen, het fonkelende licht en de warmte maken hetgeen dat ik gelijk tot rust kom. 
Ook tijdens borrels en etentjes met vrienden en/of familie sta ik er om bekend het hele huis al sfeervol te hebben verlicht met theelichten en kaarsen. Naast het feit dat ze een ontspannende werking hebben en een perfecte decoratieve toevoeging zijn in ieder interieur, krijg ik er ontzettend veel energie  van om ze zelf te ontwikkelen!

“Onwijs leuke unieke kaarsen, geweldige kleuren, goede kwalteit, mooi ingepakt en een leuk kaartje erbij!
Het is een eyecatcher in je interieur! Maar ook onwijs leuk om cadeau te geven!” – Ilona (afnemer)

Uiteraard met het oog op duurzaamheid, omdat we met zijn allen een stuk(je) beter voor de natuur moeten zorgen. Zo koop ik alleen producten in bij leveranciers wie zich inzetten voor een duurzamere wereld en gebruik ik zo duurzaam mogelijke grondstoffen. Daarnaast is het verpakkingsmateriaal zo veel mogelijk van gerecycled materiaal gemaakt of wordt het door mijzelf hergebruikt om verspilling te voorkomen.

Tot slot geniet ik er van om iemand te verrassen met unieke cadeautjes, waaraan je ziet dat er tijd en liefde in is geschonken. Dan kijk ik niet alleen naar het product, maar draag ik er ook zorg voor dat het leuk is verpakt en er een handgeschreven kaartje bij zit. Candle Party x Kyra Vetketel is er voor jou! Of je nou jezelf wil verwennen of een ander wil verrassen, het is altijd een feestje om uit te pakken!

“… Het is tevens een feestje om ze te ontvangen omdat ze de kaarsen leuk inpakt” – Floor (afnemer)

Heb je wat hulp nodig over hoe je het beste items met elkaar kunt combineren, of heb je een andere vraag? Schroom niet om een berichtje te sturen, ik help je met alle liefde, en zo snel mogelijk! Je kunt ook altijd de Instagram pagina bezoeken voor wat extra inspiratie.

 

Liefs,